ALFA-KURSSI ESY:SSÄ KEVÄÄLLÄ 2020

Tervetuloa mukaan kurssillemme tutkimaan kristinuskon perusasioita.
Teemme matkaa kuuden viikon ajan, ja matkamme alkaa lauantaina 15.2. klo 10.00.

Alfa-tapaamisissa keskeisiä asioita ovat: ateria, opetus ja keskustelu. Käytämme uuden Alpha Film Series -sarjan videoita, jotka ovat visuaalisesti ja kuvauksellisesti hyvin laadukkaita. Sarja kuvattiin eri puolilla maailmaa, ja siinä on paljon nuorten tekemiä haastatteluja. Mukana on myös aikaisemmista Alfa-videoista tuttu opettaja Nicky Gumbel, joka takaa evankeliumin selkeän ja mukaansatempaavan julistuksen.

Alfa-kurssi on avoin kaikille halukkaille. Se on mitä parhain paikka kutsua ystävä tai tuttu kuulemaan, mistä kristinuskossa on kysymys. Opetuslapsetkin kutsuivat tuttujaan Jeesuksen luo sanomalle heille yksinkertaisesti vain: ”Tule ja katso!” Rakastavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä jokainen saa olla oma itsensä ilman pienintäkään painostusta. Ja sitä paitsi – Kurssi on ilmainen!

Tänä keväänä tutkimme joka tapaamisella kahta kysymystä. Kurssi alkaa kysymyksillä ”Kuka Jeesus on?” ja ”Miksi Jeesus kuoli?” ja laajenee sitten käsittelemään mm. uskoa, rukousta, Raamatun lukemista ja Jumalan johdatusta. Kurssimme päättyy ennen pääsiäistä kysymykseen ”Entä sitten seurakunta?” ja ”Miten kertoisimme toisille?”

Tapaamisten aikataulu:

klo 10.00-12.00 1. aihe
klo 12.00-13.00 lounas
klo 13.00-15.00 2. aihe

Ilmoittautumiset: info(at)elavasana.net