MENU

Comments (0) Kurssit, Ryhmät

Alfa-kurssi 30.9.2016 alkaen – ilmoittaudu nyt!

Alfa-kurssi

Alfakurssi ESY:ssä (os. Veturitori 2) 30.9-3.12.2016
– Kokoontumiset (pääsääntöisesti) perjantaisin klo 18:00 – 20:30
– Tervetuloa tutustumaan kristinuskon 10:een perustotuuteen!
– Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla info@nullelavasana.net
Mies kantaa kysymysmerkkiä, alfa-logo

Alfa-kurssilla etsitään vastauksia elämän peruskysymyksiin

Jokainen pohtii joskus elämän suuria kysymyksiä. Koska monet jäävät pohtimaan niitä aivan yksin, haastamme sinut tulemaan Alfa-kurssille ja keskustelemaan niistä yhdessä toisten kiinnostuneiden kanssa! Kurssi kestää 2 kuukautta ja sen aikana meillä on tilaisuus tutustua yhdessä kristinuskon keskeisimpiin kysymyksiin.

Alfa-kurssi on lähtöisin Englannista, mistä alfa-liike on levinnyt kaikkiin maaosiin, kaikkiin kirkkokuntiin ja lukuisiin kristillisiin yhteisöihin. Tällä hetkellä kurssin on käynyt yli 27 milj. ihmistä.

Alfa on tarkoitettu kaikille niille,

  • jotka haluavat tutustua syvemmin kristinuskoon,
  • ovat vasta äskettäin löytäneet kristinuskon,
  • eivät ole tottuneet käymään seurakunnassa tai
  • haluavat virkistää tietojaan kristinuskosta.

Kurssi-illat

Kurssi-ilta alkaa kevyellä aterialla, minkä jälkeen illan teemasta kuullaan lyhyt alustus. Kahvin lomassa tai sen jälkeen aiheesta keskustellaan pienryhmissä. Alfassa on ystävällinen ja mukava ilmapiiri. Voit myös osallistua vapaaehtoiseen leiripäivään, joka pidetään toukokuun alussa

Järjestäminen

Kurssin vastaavina toimivat Marja ja Erkki Vesikari. Alfa-kurssista ei peritä maksua, mutta kurssilaiset voivat osallistua kykynsä mukaan materiaali- ja ruokakustannuksiin. Leiripäivästä peritään kohtuullinen osanottomaksu.

Seurakuntalainen, pääsisitkö auttamaan Alfa-kurssille? Monenlaista apua tarvitaan: mm. järjestelyt ennen Alfa-iltaa, kokin avustaminen keittiössä, musiikki, pienryhmän ohjaus, toiminta apuohjaajana ja esirukous.

Jos kiinnostuit ja/tai haluaisit olla apuna kurssilla, ilmoittaudu sähköpostilla info@nullelavasana.net, niin sinuun otetaan yhteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *