Mikä on Esy Church?

Esy eli Esy Church -seurakunta on olemassa, koska haluamme tehdä sitä, mitä Jeesus Kristus teki ollessaan maan päällä. Hän antoi meille kutsun ja tehtävän jatkaa sitä, minkä hän aloitti. Mitä Jeesus teki?

 

  • Hän opetti ja julisti evankeliumia
  • Hän rakensi aitoja ihmissuhteita
  • Hän näytti elämällään ja teoillaan, mitä on olla ihminen ja Hänen seuraajansa

Siksi me ESY:ssä pyrimme siihen, että seurakuntamme jäsenet ja kaikki te, jotka käytte seurakuntamme tilaisuuksissa ja osallistutte toimintaamme oppisitte:

  • tuntemaan Jumalan henkilökohtaisesti Raamatun Sanan ja Pyhän Hengen kautta
  • rakentamaan seurakunnassa ja omassa elämässänne aitoja ihmissuhteita
  • palvelemaan toinen toisiamme ja toteuttamaan Jumalan tahtoa ihmisenä kodeissamme, seurakunnassamme ja yhteiskunnassamme

Tarjoamme seurakunnassamme erilaisia palvelumuotoja, jotta yllämainitut asiat voisivat toteutua. Voit tutustua palvelumuotoihin lähemmin klikkaamalla linkeistä sinua kiinnostavaa palvelumuotoa.

Esyn toiminnassa on keskeistä sunnuntaisin yhteinen aamukokouksemme Esy Espresso klo 11:00 ja Viikkojuhlamme klo 16:00. Torstaisin klo 18:00 on kansainvälinen iltamme Esy International (Englanti-Arabi-Farsi). Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan näihin tilaisuuksiin.

Esy Church -seurakunnan tulevat tilaisuudet


Esy Church -seurakunta on paikallinen uskonyhteisö ja on osaa Kingdom Church- uskonnollista yhdyskuntaa.

Jäseniä seurakunnassamme on yli 300. Seurakunnan pastoreina toimivat Peter ja Pia Hackzell ja Veikko Lipponen. Toimimme yli kirkkokuntarajojen ja vaalimme kristittyjen yhteyttä. Uskomme perustuu Raamatun auktoriteettiin, Jeesuksen ristin sovitustyöhön ja Hänen ylösnousemukseensa. Esy Church -seurakunnan uskontunnustus