MENU

Comments (0) Lifestyle

Jumalan kohtaamisen viikonloppu, Valerie & Gregg Ellis 1.-2.10.2016

Tule mukaan kohtaamaan Jumalaa ja syventämään suhdettasi Häneen, ylistyksen ja voidellun opetuksen avulla, Valerie & Gregg Elliksen johdattamana!

Nähdään ESYllä!


OHJELMA:

LA 1.10
klo 15 Ylistys, Gregg Ellis ja ESYn bändi,
Ristin voima, Valerie Ellis
Anteeksiantamus ja armo, Valerie Ellis
klo 17 – 18 Ruokatauko, tarjolla keittoa ja leipää hintaan 5€, sekä maksullinen kahvi- ja leivonnaistarjoilu
klo 18 Ylistys, Gregg Ellis ja Esyn bändi
Virittäytyminen Pyhän Hengen kohtaamiseen, Valerie ja Gregg Ellis


SU 2.10

Klo 16 Viikkojuhla Valerie ja Gregg Ellisin kanssa


 

Fire Starter International -palvelutyön toiminnanjohtajana, Valerie Ellis tuo esiin syvää hengellistä kypsyyttä ja ymmärrystä Jumalan suuruudesta. Hänen sydämensä on täynnä rakkautta Jumalan omia kohtaan. Valerie janoaa syvempää Jumalan liikehdintää, Hänen kirkkauttansa ja läsnäoloaan. Valerien syvällinen Raamatun tuntemus ja persoonallinen tapa kuvata sitä kuka Jumala on, tuovat elämää ja voimaa Jumalaa etsiville.
Valerie on myös pastori ja FSI -palvelutyön perustaja.

Gregg Ellis on toiminut johtotehtävissä sekä seurakunnassa että liike-elämässä, josta hän on saanut vankan pohjan evankeliointityöhön. Hän on neuvonantajana FSI:ssa ja toimii myös pastorina. Hänen nöyrä ja hellä johtamistyyli on saanut näkyvyyttä paikallisesti ja kansainvälisesti. Greggillä on intohimo ylistykseen ja hän haluaa tarjota ilmapiirin, jossa Jumalan läsnäolo ja voima tulevat esiin. Greggin vahva Isän sydän on antanut hänelle mahdollisuuden toimina mentorina monelle nuorelle ihmisille, jotka etsivät omaa paikkaansa Jumalan valtakunnassa.

Katso maistiaisia Valerien opetuksesta ylistykseen liittyen! Jakson tarjoaa TV7 -kanava.

Comments are closed.